MyTea

MyTea’s tilblivelse opstod på en rejse til USA sammen med min familie hvor vi oplevede ”at det er helt normalt” at gå ud og mødes på det der mest af alt ligner en hyggelig dansk Café og blande te og gå på opdagelse i den uendelige smagsverden, som te giver.

Vi i MyTea vil give os alle i Skandinavien de nøje udvalgte og bedste smagsrejser med passion for te og en vision om at gøre hver teoplevelse personlig. Vi har sidenhen og til nu oplevet at inspirationen til de mest unikke teblandinger kommer fra vores kunder. På MyTea.dk opfordrer vi te-entusiaster til at designe deres egne te blandinger, hvilket beriger vores fællesskab med en mangfoldighed af personlige historier og smage.

Vores platform er et sted, hvor individualitet og kreativitet blomstrer. Ved at samarbejde direkte med vores kunder, omdanner vi deres foretrukne blandinger til en del af MyTea’s eksklusive sortiment, hvilket skaber en unik samling af teer inspireret af og skabt for vores fællesskab. Dette tillader os ikke kun at anerkende hver enkelt persons te-rejse, men også at dele disse inspirerende skabelser med te-elskere overalt.

Velkommen til MyTea.dk, hvor din te fortæller en historie – inspireret af vores fællesskab, skaber vi sammen unikke teblandinger. Sammen skaber vi ikke bare te; vi skaber oplevelser og deler historier for livet.

Maj 2024, de bedste hilsner, Benjamin Stoker.