Handelsbetingelser

 

Velkommen til MyTea.dk! Vi sætter pris på din interesse for vores produkter. Læs venligst følgende handelsbetingelser grundigt igennem, da de gælder for alle køb foretaget gennem vores hjemmeside.

 

1. Bestilling og kontrakt

For at handle på MyTea.dk skal du være i besiddelse af et gyldigt kreditkort, som vi accepterer. Når du placerer en ordre, vil du modtage en automatisk oprettet ordrebekræftelse. Bemærk, at ordrebekræftelsen ikke er en bindende købsaftale. Købsaftalen er først bindende, når vi har bekræftet din ordre og trukket betalingen.

2. Priser og betaling

Alle priser på MyTea.dk er i danske kroner og inklusive moms. På MyTea.dk kan der betales med de betalingskort, der er angivet på hjemmesiden. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

3. Forsendelse og levering

Vi bestræber os på at sende alle ordrer inden for 3-5 arbejdsdage efter ordrebekræftelse. 

4. Fortrydelsesret

Du har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden at angive en årsag inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en tredjepart, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varerne i fysisk besiddelse.

5. Reklamationsret

Når du handler på MyTea.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage, eller et afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation.

6. Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på MyTea.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf. nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos MyTea.dk og opbevares i maks 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

7. Ændringer i betingelserne

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i disse handelsbetingelser. De gældende betingelser vil altid være dem, der kan findes på hjemmesiden på tidspunktet for dit køb.

 


Handelsbetingelser for "Vind et års forbrug af te" konkurrence

  1. Arrangør Konkurrencer udbydes af mytea.dk, og er ikke sponsoreret, støttet, administreret af, eller associeret med nogen tredjepart medmindre andet er specificeret.

  2. Deltagelse Konkurrencen er åben for alle personer med fast bopæl i Danmark. Ansatte hos mytea.dk og deres nærmeste pårørende må ikke deltage i konkurrencen.

  3. Sådan deltager du For at deltage i konkurrencen skal du have fulgt de specifikke instruktioner for deltagelse for pågælende konkurrence, fx 'like' en post på sociale medier, tilmelde sig et nyhedsbrev, etc.]. Alle deltagere, der har opfyldt betingelserne, vil automatisk blive indført i konkurrencen.

  4. Præmie Den heldige vinder vil modtage et års forbrug af te fra mytea.dk svarende til 1 kilogram te. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

  5. Konkurrenceperiode Konkurrencen løber fra den 7 november til den 24. december 2023. Alle indsendelser skal være mytea.dk i hænde senest den 24. december kl. 12:00 for at være berettiget til at vinde.

  6. Vinderudvælgelse Vinderen vil blive udvalgt tilfældigt blandt alle berettigede deltagere den 24. december 2023 og vil blive offentliggjort på sociale medier, herunder vores Facebook side og instagram.

  7. Notifikation af vinder Vinderen vil blive kontaktet direkte via den kontaktinformation, de har opgivet ved deltagelsen. Vinderen skal bekræfte sin accept af præmien inden for 7 dage. Hvis vinderen ikke kan kontaktes, eller ikke bekræfter sin accept af præmien inden for den angivne periode, forbeholder vi os retten til at udvælge en ny vinder.

  8. Persondata Ved deltagelse i konkurrencen accepterer deltageren, at mytea.dk må opbevare og bruge deltagerens oplysninger til brug for gennemførelsen af konkurrencen. Alle personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med mytea.dk's privatlivspolitik og gældende lovgivning.

  9. Ændringer i konkurrencen mytea.dk forbeholder sig retten til at ændre i konkurrencebetingelserne eller aflyse konkurrencen uden varsel.

  10. Afgørelser er endelige mytea.dk's afgørelser i forbindelse med konkurrencen er endelige og kan ikke indbringes for en domstol eller anden tredjepart.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du disse handelsbetingelser.

 

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til disse handelsbetingelser eller andre aspekter af din ordre, er du velkommen til at kontakte os.