Hop til indhold
Now Reading:
Lav din egen teblanding

Lav din egen teblanding

Skab din egen teblanding hjemme – En guide og opskrift

Hos MyTea.dk ved vi, at te er mere end bare en drik – det er en passion, en kunstform, og en måde at udtrykke sig selv på. Hvis du elsker at eksperimentere med smage og skabe dine egne unikke teblandinger, har du mulighed for at blive din egen teblandingsekspert! I dette indlæg vil vi guide dig igennem processen med at lave din egen te derhjemme, og vi giver dig en simpel opskrift til at komme i gang. Desuden kan du besøge vores bland-selv-te side på MyTea.dk, hvor du kan skabe og bestille din helt egen personlige teblanding direkte fra vores hjemmeside!

Hvordan laver man sin egen teblanding?

At skabe din egen teblanding kræver ikke meget mere end nogle få ingredienser og en smule kreativitet. Her er de grundlæggende trin til at starte:

 1. Vælg en tebase: Start med at vælge din foretrukne te som base. Det kunne være sort te, grøn te, hvid te, eller endda en urtete som rooibos eller kamille.

 2. Tilføj smagsgivere: Overvej hvilke smage du nyder. Blomster som lavendel eller rosenblade, krydderier som kanel eller kardemomme, frugtstykker som æble eller mango, og endda urter som mynte eller citronmelisse kan alle tilføje vidunderlige lag af smag.

 3. Eksperimentér med proportioner: Start med mindre mængder af dine smagsgivere, og tilføj mere efterhånden som du smager dig frem. Det er vigtigt at smage teblandingen, mens du udvikler den, så du kan finde den perfekte balance.

 4. Lad blandingen modne: Når du har blandet din te, er det en god idé at lade den stå og "modne" i et par dage, så smagene kan udvikle sig og smelte sammen. Opbevar din te i en lufttæt beholder på et mørkt, tørt sted.

 5. Nyd din te: Bryg en kop af din nye blanding og nyd resultatet af dit arbejde. Juster om nødvendigt, og husk, hver batch kan være starten på en ny smagsoplevelse!

Simpel opskrift: Citron- & Ingfær Grøn Te

Her er en opskrift på en opkvikkende og sund grøn te, du kan prøve derhjemme:

Ingredienser:

 • 2 spsk grøn te (Sencha eller en anden foretrukken type)
 • 1 spsk tørret ingefær, skåret i små stykker
 • Skal fra 1 økologisk citron, fintrevet
 • Et par blad mynte for ekstra friskhed (valgfrit)

Fremgangsmåde:

 1. Bland alle ingredienserne i en skål.
 2. Overfør blandingen til en lufttæt beholder og lad den stå i et par dage.
 3. For at brygge, brug ca. en teskefuld af teblandingen pr. kop varmt vand (ca. 80-85°C).
 4. Lad teen trække i 2-3 minutter.
 5. Si tebladene fra, og server den varm.

Og voilà! Du har nu skabt en forfriskende og personlig teblanding. Husk, du kan altid eksperimentere med mængder og ingredienser for at finjustere smagen præcis som du ønsker det.

For at skabe din egen te med professionelt flair, besøg vores Bland Din Egen Te sektion på MyTea.dk, hvor du kan vælge blandt et bredt udvalg af baser og tilføjelser for at skabe din perfekte te.

Kurv

Luk

Din kurv er pt. tom.

Start Shopping

Vælg størrelse

Luk